
FUNDAMENTACIÓN DESTE CURSO
 As necesidades de conciliación familiar deben cubrirse de forma mais equitativa, favorecendo unha maior implicación dos homes nas tarefas do fogar. 
  
QUÉ É O BACTCHCOOKING?
 A técnica de cociña “Batch Cooking” permite unha mellor organización dos tempos de traballo na cociña sen renunciar a unha comida saudable e de mercado.
 O formato destes obradoiros fomenta o traballo da cociña en equipa para facer entre varios membros da familia, un día á semana, a elaboración das bases dos menús semanais, que calquera membro da familia poderá confeccionar con pouco tempo. A idea é conservar as bases en tuppers dentro da neveira e utilizalas cando as necesitemos para elaborar diferentes pratos.
Beneficios do Batchcooking
 -Aforro de tempo na cociña durante a semana
 -Facilidade para cociñar gran variedade de pratos saudables en pouco tempo
 -Reducir o desperdicio de comida elaborando pratos de aproveitamento.
 -Aforro de cartos ao organizar os menús con antelación
 -Aprender a organizar a compra e planificar a semana
